CAPITA jau BoardSports!

„CAPiTA“ – atsakingas gamybos pavyzdys

2000 m. gimus norui išjudinti sportą ir pasiūlyti ką nors naują, „CAPiTA“ netruko pritraukti profesionalių snieglentininkų ir parduoti akimirksniu atpažįstamas lentas visame pasaulyje. Tai tikrai nebuvo paprasta kelionė, tačiau, nepaisant ilgų pamainų, bemiegių naktų ir „flirto“ su bankrotu, „CAPiTA“  atlaikė kiekvieną audrą, kuri grasino ją nuversti. Ir dabar tai vienas pažangiausių prekinių ženklų snieglenčių rinkoje. 

2016-aisiais metais Austrijoje buvo baigta statyti „THE CAPITA MOTHERSHIP“ – naujausia, technologiškai pažangiausia ir ekologiškai atsakingiausia snieglenčių pramonės gamykla. „Mothership“ yra pirmoji 100% švarios energijos snieglenčių gamykla pasaulyje.

Būdama „CAPiTA“  bazine stotimi ir gamybos namais, „The Mothership“, pasižyminti atsakingos gamybos pavyzdžiu, 2017 m. pelnė „Energy Globe“ apdovanojimą Karintijos regionui. „Energy Globe“, žinomas kaip Gamtos Nobelio premija, su 178 dalyvaujančiomis šalimis šiai dienai yra prestižiškiausias aplinkosaugos apdovanojimas. 

98%  šių snieglenčių gamybai naudojamų medžiagų yra pirktos iš vietinių rinkų: 50% iš Austrijos, 48% iš Vokietijos, Slovėnijos, Šveicarijos, Italijos. 

Ši įmonė renkasi regionines keliones tam, kad gautų medžiagų iš vietinių rinkų, o ne remtų po visą žemyną krovinius gabenančius sunkvežimius ar pasaulinį krovinių gabenimą oro transportu. Renkantis tokį žaliavų pirkimo būdą, yra ne tik remiamas vietos verslas, bet ir suvartojama mažiau energijos bei išmetama mažiau teršalų.

NARŠYTI CAPITA SNIEGLENTES

Sekmadienis Pirmadienis Antradienis Trečiadienis Ketvirtadienis Penktadienis Šeštadienis Sausis Vasaris Kovas Balandis Gegužė Birželis Liepa Rugpjūtis Rugsėjis Spalis Lakpritis Gruodis

Registruotis

Nauja paskyra